The antioxidant explosion

Posted by on Sep 19, 2016 in Desserter & sötsaker, Recept | 0 comments

The antioxidant explosion

The antioxidant explosion
Tid att tillaga: 15 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share

Låt din pizza bära dig hela vägen in i höstmyset! Du väljer själv vilka bär du kommer längst med.

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
80 g färskost (laktosfri)
1 msk smör
1 msk socker
2 msk hallonsylt
skal och saft från ½ apelsin
½ krm kanel
blandade färska bär
1 msk pinjenötter
1 msk florsocker + 1 tsk

Till dekoration:
1 msk chokladsås

Gör så här

Värm ugnen till 230 grader. Blanda färskost med både saften och skalet från en halv apelsin, florsocker och kanel. Rulla ut pizzabottnen och pensla den med smält smör. Fördela sockret över pizzan och grädda i ca 8 minuter eller tills att den blivit gyllene. Bred över hallonsylten och grädda ytterligare 2 minuter. Under tiden rostar du pinjenötterna i en torr panna. Ta ut pizzan, täck den med färskost-blandningen, bären och pinjenötterna. Sätt den sista touchen på pizzan med siktat florsocker och ringlad chokladsås.

Våra produkter