Skogspizza

Posted by on apr 10, 2013 in Recept, Vegetariskt | 0 comments

Skogspizza

Skogspizza
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
Popbakery_3D_Singel_liten

Skogens skatter, blandsvamp, med kapris på en surdeg. Höstligt gott.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
2 dl tomatsås
200 g blandsvamp
1 st rödlök
1 st vitlöksklyfta
½ dl oliver (gröna & svarta)
1 msk kapris
3 dl riven ost

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen, lägg den på en bakplåt och täck pizzadegen med tomatsås. Rensa svampen om det behövs. Skiva rödlök och vitlök tunt. Kärna ur oliverna och dela dem i mindre bitar. Lägg alla ingredienser på pizzan och toppa med riven ost. Grädda i ugn ca 15 minuter. Servera gärna extra kapris vid sidan om.

Våra produkter