Salsiccia- och rödlökspizza

Posted by on Sep 11, 2014 in Kött, Recept | 0 comments

Salsiccia- och rödlökspizza

En matig pizza med färsk salsicciakorv och rödlök. Rucola på toppen ger en pepprig ton till pizzan.

Du behöver

1 st Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
½ dl grovriven parmesanost
½ mozzarellaklump
½ skivad rödlök
1 färsk salsicciakorv
8 -10 kalamataoliver
1 näve rucola

Gör så här

Värm ugnen till 220°. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen. Lägg den på en bakpappersklädd plåt och bred över tomatsåsen. Strö över parmesanosten. Riv isär mozzarellan och sprid över pizzan. Fördela löken över osten. Dela korven på längden och skrapa ur köttet med en sked. Smula det över pizzan. Lägg på oliverna och grädda pizzan mitt i ugnen cirka 20 minuter. Låt svalna några minuter innan du lägger på rucolan.

Våra produkter