Salsiccia è mio nome

Posted by on Mar 2, 2016 in Kött, Recept | 0 comments

Salsiccia è mio nome

Salsiccia è mio nome
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person
Bookmark and Share
PopBakery Glutenfri Pizzadeg

Det finns lika många sorters italiensk salsiccia som det finns vespor i Rom. Och tur är väl det – för det betyder att man kan variera den här pizzan i det oändliga.

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
3-4 msk tomatsås
50 g mozzarella (laktosfri) – riven
½ rödlök – i strimlor
1 dl gula/röda semitorkade inlagda tomater
100 g kronärtskockshjärtan
1 salciccakorv, ca 90 g (rå korv)
ruccola
gräddfil (laktosfri)
flingsalt och nymald svartpeppar

Gör så här

Värm ugnen till 230 grader. Rulla ut pizzadegen på en plåt och bred på tomatsås. Lägg först på mozzarellaosten, därefter rödlök, tomater och kronärtskocka. Sprätta upp korven och smula köttet över pizzan. Grädda pizzan i ca 10-15 minuter. Krydda upp gräddfilen med salt och peppar. Garnera pizzan med ruccola och klickar av gräddfil. Smula över lite flingsalt och dra ett par varv med pepparkvarnen.

 

Våra produkter