Recept

Recept

Pickleback Pizza

Glutenfri, laktosfri och köttfri – men långt ifrån smakfri. Den här pizzan övertygar även den mest hängivne köttälskaren.

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
1 tunnskivad rödlök
½ dl ättika
1 dl socker
1 ½ dl vatten
3-4 msk tomatsås
50g mozzarella (laktosfri) – riven
ca 5 färska champinjoner i skivor
1-2 msk majonnäs
hackad persilja
flingsalt och nymald svartpeppar

Read more on Pickleback Pizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

SOFO Delish

Fram med lösskägg och sotarmössa! Här är en pizza för alla söderbröder och söderbönor, var ni än finns.

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
5 pilgrimsmusslor, frysta men tinade
1 msk olivolja
3–4 msk tomatsås
50 g mozzarella (laktosfri) – riven
1 dl parmesanost – riven
2 msk brynt smör (laktosfri)
2 dl färsk babyspenat
rivet skal av ¼ citron, ekologisk
flingsalt och nymald svartpeppar

Read more on SOFO Delish…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

Crunchy Kale pizza

En riktigt krispigt grön pizza med kras och fras i varje tugga! Perfekt som huvudrätt eller skuren i bitar till fördrinken.

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
3–4 msk tomatsås
50g mozzarella (laktosfri) – riven
1/2 röd paprika, skuren i ringar
50g grönkål
2 msk cashewnötter
1 msk pumpafrön
1 msk solrosfrön
olivolja
1 dl parmesanost
flingsalt och nymald svartpeppar

Read more on Crunchy Kale pizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

Salsiccia è mio nome

Det finns lika många sorters italiensk salsiccia som det finns vespor i Rom. Och tur är väl det – för det betyder att man kan variera den här pizzan i det oändliga.

Read more on Salsiccia è mio nome…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

Surdegstortilla

Världens kortaste recept. Nu är det bara fantasin som sätter gränserna. För med en sådan här drömstart går det knappast att misslyckas – välj bara dina favorittillbehör.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
Vetemjöl

Read more on Surdegstortilla…

read more
Tid att tillaga: 20 minuter Antal personer:12 stycken

Pizza Quattro Stagioni

Pizza Quattro Stagioni.

Du behöver

2 Pop! Bakery Pizzakit
100 g körsbärstomater
1/2 gul paprika
1/2 grön paprika
6 frysta gröna sparrisar
50 g färsk svamp
6 kronärtskockshjärtan i olivolja
Salt och svartpeppar från kvarn
3 cl olivolja
100 g parmesanost Parmigiano Reggiano

Read more on Pizza Quattro Stagioni…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Melonpaj med syrlig citrongrädde

Melonpaj med syrlig citrongrädde.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
3 dl vispgrädde
15 g florsocker
1/2 obesprutad citron
1 melon

Gör så här

Sätt ugnen på 180 °C. Rulla ut degen i en pajform. Nagga degen med en gaffel och låt stå kallt i 30 min. Grädda sedan pajskalet i 10-15 min och låt det svalna på galler. Dela melonen och kärna ur den. Forma kulor med en melonsked. Riv och pressa citronen. Vispa grädden tills den börjar tjockna. Tillsätt då socker och citronskal. Vispa klart och häll i några droppar citron. Lägg grädden i en sprits med räfflat munstycke. Fördela melonkulorna i det svalnade pajskalet. Dekorera pajen med den syrliga grädden. Avnjuts kall.

Read more on Melonpaj med syrlig citrongrädde…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Frasiga smördegsknyten med fikon, päron och gorgonzola

Frasiga smördegsknyten med  fikon, päron och gorgonzola.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1/2 dl crème fraîche
60 g gorgonzola
2 päron
4 färska fikon
1 äggula till pensling
1 msk vatten
4 nypor salt
4 varv med pepparkvarnen

Read more on Frasiga smördegsknyten med fikon, päron och gorgonzola…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Krämig valnötspaj med kanderade apelsinskal

Krämig valnötspaj med kanderade apelsinskal.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
150 g valnötskärnor
50 g mandelmjöl
200 g florsocker
160 g rumstempererat smör
1 ägg
1 tsk vispgrädde
50 g kanderade apelsinskal

Read more on Krämig valnötspaj med kanderade apelsinskal…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Avokado- och grapefruktpaj med krabbkött

Avokado- och grapefruktpaj med krabbkött.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
3 avokado
1 lime
3 nypor Espelette-peppar
200 g krabbkött
1 rosa grapefrukt
6 nypor salt
3 cl olivolja
1 kvist körvel
10 g färsk ingefära

Read more on Avokado- och grapefruktpaj med krabbkött…

read more
Tid att tillaga: 50 minuter Antal personer:6 portioner

Smördegspaj med ananas och passionssirap

Smördegspaj med ananas och  passionssirap.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
2 ananas
50 g råsocker
20 g florsocker

Till sirapen:
100 g strösocker
30 g smör
4 passionsfrukter

Gör så här

Read more on Smördegspaj med ananas och passionssirap…

read more
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 portioner

Marängpaj med röda bär

Marängpaj med röda bär.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
4 äggvitor
180 g strösocker
50 g färska hallon
50 g röda mullbär
100 g röda vinbär

Gör så här

Sätt ugnen på 180 °C. Bred ut degen i en pajform och nagga den med en gaffel. Klä skalet med bakpapper och fyll det med t.ex. okokta gula ärtor. Ställ skalet kallt i minst 30 min.

Read more on Marängpaj med röda bär…

read more
Tid att tillaga: 2 timmar Antal personer:6 portioner

Ostpaj med Saint-Marcellin och spenatskott

Ostpaj med Saint-Marcellin och  spenatskott.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
600 g spenatskott
2 bitar Saint-Marcellin (ost)
1/2 dl crème fraîche
30 g smör
1 vitlöksklyfta
4 nypor salt
4 nypor svartpeppar
100 g djupfrysta murklor

Read more on Ostpaj med Saint-Marcellin och spenatskott…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Äpple- och kvittenpaj med rostade valnötter

Äpple- och kvittenpaj med rostade valnötter.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
2 äpplen
2 kvittenfrukter
150 g dulce de leche
100 g hela valnötter
20 g florsocker

Gör så här

Read more on Äpple- och kvittenpaj med rostade valnötter…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Choko-kokospaj

En paj med fyllning av riven kokos, grädde och socker, gräddad i ugn och sedan täckt med mörk choklad: en riktig delikatess.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
125 g riven kokos
125 g strösocker
2 dl tjock grädde
1 äggvita
200 g mörk choklad

Read more on Choko-kokospaj…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Lax på smördegsbotten med citron- och dillkräm

En paj med fyllning av riven kokos, grädde och socker, gräddad i ugn och sedan täckt med mörk choklad: en riktig delikatess!

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1 äggula till pensling
1 msk vatten
120 g crème fraîche
3 dillkvistar
1 citron
4 skivor rökt lax
6 nypor salt
6 varm med pepparkvarnen

Read more on Lax på smördegsbotten med citron- och dillkräm…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Carbonara

Pizza Carbonara

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzadeg Trattoria
3 silverlökar
2 cl olivolja
3 nypor salt
200 g rökt sidfläsk
2 dl crème fraîche
Svartpeppar från kvarn
20 g parmesanost Parmigiano Reggiano
3 äggulor

Read more on Pizza Carbonara…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Täckt laxpaj med syrliga endiver i grädde

Klassisk laxpaj som får extra schvung från härlig beska endiver.

Du behöver

2 Pop! Bakery Smördeg
6 skivor rökt lax
8 endiver
1 tsk olivolja
3 nypor salt
6 varv med pepparkvarnen
1,5 dl vispgrädde
1 cl citronsaft
1 ägg till pensling

Read more on Täckt laxpaj med syrliga endiver i grädde…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Pizza Puttanesca

Pizza Puttanesca

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzadeg Trattoria
1 gul lök
2 cl olivolja
3 nypor salt
1 vitlöksklyfta
2 dl torrt, vitt vin
200 g tomatpuré
40 g gröna oliver
30 g kapris
20 g färsk, marinerad ansjovis
1 tsk piripiri

Read more on Pizza Puttanesca…

read more
Tid att tillaga: 50 minuter Antal personer:4 portioner

Inbakad paprika- och parmesanpaj

En paj med både sött och umami i en härlig symbios.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
40 g parmesan Parmigiano-Reggiano
1 kg röd paprika
2 lökar
1 msk olivolja
3 nypor salt
2 nypor Espelette-peppar
2 msk honung

Read more on Inbakad paprika- och parmesanpaj…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Paj med pumpa, kastanj och lufttorkad skinka

Nu tar vi tillbaka pumpan från Halloween!

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
125 g kokta kastanjer
1 st. hokkaidopumpa
20 g grovt havssalt
6 skivor lufttorkad skinka

Till äggstanningen:
1,5 dl mellanmjölk
3 ägg
1,5 tjock grädde
4 nypor salt
4 varv med pepparkvarnen

Read more on Paj med pumpa, kastanj och lufttorkad skinka…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Smördegsbakelse med getost, färska fikon och rökt ankbröst

Silkeslen sparrispuré får en pepprig överton från stinget i rucolan.

Du behöver

2 Pop! Bakery Smördeg
1 rulle getost (ca 200 g)
3 msk honung
6 färska fikon
24 skivor rökt ankbröst
50 g rucolaskott
3 cl olivolja
6 nypor fint havssalt

Read more on Smördegsbakelse med getost, färska fikon och rökt ankbröst…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Smördegsbakelse med sparris och rucola

Silkeslen sparrispuré får en pepprig överton från stinget i rucolan.

Du behöver

2 Pop! Bakery Smördeg
250 g djupfryst, grön sparris
2,5 dl vispgrädde
6 nypor salt
Svartpeppar från kvarn
5 g grovt salt
1 g gelatinblad
50 g rucolaskott

Read more on Smördegsbakelse med sparris och rucola…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Wrap med dill och räkor

It´s a wrap people! För här har ni det – det klart godaste wrapreceptet, någonsin. Om du gillar räkor och dill vill säga. Testa och njut.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
400 g räkor (rensade)
1 st citron
Sallat i kruka
1 st knippe dill
2 st avokado
Olivolja
Salt
Svartpeppar

Read more on Wrap med dill och räkor…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kryddig mango- och mascarponepaj

Dröm dig bort till Karibien och varma vindar med den här smakresan – drömskt gott!

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
2 mango
200 g mascarpone
80 g rörsocker
1 långpepparfrukt
2 äggulor
80 g mandelmjöl

Read more on Kryddig mango- och mascarponepaj…

read more
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 portioner

Inbakad paj med anklever- och svampfyllning

Här lyxar vi till det med härlig anklever och krämig svampfyllning.

Du behöver

2 Pop! Bakery Smördeg
1 ägg till pensling
1/2 rå ankleverlob
100 g murklor på burk
200 g champinjoner
1 kycklingfilé
150 g crème fraîche
2 ägg
1/4 knippe gräslök
2 schalottenlökar
Salt och peppar
40 g torkade tranbär
4 nypor fint havssalt

Read more on Inbakad paj med anklever- och svampfyllning…

read more
Tid att tillaga: 2 timmar Antal personer:4 portioner

Körbärspaj med pistagecrumble

Pistagen hjälper till att lyfta körsbärssmaken till oanade höjder.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
600 g körsbär
35 g strösocker

Smulpajdegen:
30 g vetemjöl
30 g strösocker
30 g smör
40 g pistagemjöl

Read more on Körbärspaj med pistagecrumble…

read more
Tid att tillaga: 50 minuter Antal personer:4 portioner

Tortilla med marinerade bönor och grillad avokado

Surdegen – en världsmedborgare. Allt från Italien till Tyskland till Mexiko och allt där emellan, trivs i surdegens sällskap. Här i ett recept fyllt med ljuvliga smaker av Sydamerika.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 st burk svarta bönor (med spad)
1 st rödlök
Sallat i kruka
Chilifrukt (röd, hackad)
2 st avokado
1 kruka koriander (färsk)
Olivolja
Salt
Peppar

Read more on Tortilla med marinerade bönor och grillad avokado…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Surdegsgrissini och Ribollita

Surdegsgrissinin agerar taktpinne åt de vibrerande och kryddiga smakerna i Ribollitasoppan. Ett ”måste-recept” en kall höstdag!

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 st ägg
Vallmofrön
2 st burkar cannellinibönor
3 st morötter
1st rödlök
1 st gul lök
100 g Savoykål
1/2 chilifrukt (röd)
1 st citron
2 st vitlöksklyftor
1,5 l grönsaksbuljong

Read more on Surdegsgrissini och Ribollita…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Piroger med salsiccia

Pirogen – Calzonens kortväxta kusin? Nja, men lika är de. Lika goda i alla fall! Här fyllda med mustig Salsiccia.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
150 g salsiccia
200 g riven ost
1 st gul lök
2 dl tomatsås
1 st äggula
Salt
Svartpeppar

Read more on Piroger med salsiccia…

read more
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:4 portioner

Irländsk paj

En paj med smarrig lax och härlig syra från citron.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
0,2 dl crème fraîche
2 citroner
3 laxbitar (150 g)
4 cl olivolja
3 g rosépeppar
6 nypor salt
Svartpeppar från kvarn
3 kvistar dill

Read more on Irländsk paj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Chokladmoussepaj till påsk

Finns det något godare än choklad? Det skulle vara chokladmousse i sådant fall – i frasig smardeg. Mums!

Du behöver

1  Pop! Bakery Smördeg
200 g mörk choklad
6 äggvitor
12 små chokladägg
2 tsk osötad kakao

Read more on Chokladmoussepaj till påsk…

read more
Tid att tillaga: 3 timmar Antal personer:6 portioner

Charkbricka – quattro stagioni

Charkbricka på ett helt nytt sätt. Och kan det bli bättre än när du även kan äta brickan som all härlig chark vilar på?

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 dl tomatsås
200 g riven ost
80 g lufttorkad skinka
80 g salami
80 g chorizo
Oliver (inlagda i olja)
60 g parmesanost
Basilika (färsk)
Svartpeppar
Olivolja

Read more on Charkbricka – quattro stagioni…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Kyckling och majs

Kyckling och majs – passar som handen i handsken. Och man ska inte krångla till saker, är det gott så är det gott. Och det är verkligen den här pizzan!

Du behöver

2 Pop! Bakery Surdegspizza
1,5 dl tomatsås
200 g riven ost
400 g salladskyckling (grillad)
2 st majskolvar
40 g rucola
1 st rödlök
Svartpeppar
Olivolja

Read more on Kyckling och majs…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Brödskålar med grillade grönsaker

Så mycket vegetariska godsaker på ett ställe – bara att hugga in! Och inte ens disken blir kvar.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 burk svarta bönor (med spad)
1 rödlök
1 sallat i kruka
1 chilifrukt (röd, hackad)
2 st Avokado
1 kruka koriander (färsk)
Olivolja
Salt
Peppar

Read more on Brödskålar med grillade grönsaker…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Bratwurst- och Surdegstisdag

Här möts smaker från Tyskland och Italien – and it’s a match! Den runda smaken från bratwursten trivs med stinget i surkålen – och smakerna gifter sig väl på den rustika surdegsbottnen. Gott!

Read more on Bratwurst- och Surdegstisdag…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar

Här är det klassiska smaker som parmesan och kyckling som möts. Det stekta surdegsbrödet spelar andrafiolen och härliga smaktoner uppstår.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
Sallat i kruka
1 kg salladskyckling (grillad)
200 g parmesanost
1 st rödlök
1 st vitlöksklyfta
Olivolja
Salt och peppar

Read more on Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Lax, Ärtor och Citronsås

Som lök på laxen eller lax på pizzan. Ja, du läste rätt, lax på pizzan. Du bara måste testa den här galet smarriga kombinationen!

Du behöver

2 Pop! Bakery Surdegspizza
3 dl crème fraiche
200 g riven ost
400 g lax (varmrökt)
3 dl gröna ärter (frysta)
1 st citron
Dill
Svartpeppar
Olivolja

Read more on Lax, Ärtor och Citronsås…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Päron och Valnötspizza

Vi slår vad om att du inte ätit en pizza med päron och fårost på förut. Och säkert ingen som varit lika god heller. Slå två flugor i en smäll och testa det här delikata receptet!

Read more on Päron och Valnötspizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Meatless Monday

Grönt är skönt! Här tar vi en god paus från allt vad kött heter och lagar en helt vegetarisk pizza med solrosfrön och vaxbönor.

Du behöver

2 Pop! Bakery Surdegspizza
1,5 dl tomatsås
200 g riven ost
150 g vaxbönor (färska)
1 st paprika (röd)
2 st tomater
1 st zucchini
100 g rucola
1 dl solrosfrön
Olivolja

Read more on Meatless Monday…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Klassisk margeritha

Urpizzan från Neapel går aldrig ur tiden. Enkel men fantastisk god. Tomat, mozzarella och basilika. Precis som italienska flaggans färger!

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
½ mozzarellaklump
4-5 delade cocktailtomater
5-6 basilikablad
olivolja
fl ingsalt och nymald svartpeppar

Read more on Klassisk margeritha…

read more
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:1-2 portioner

Vit pizza med spenat

En frisk pizzavariant som kan serveras med lite god lufttorkad skinka på toppen om man vill ha den matigare.

Du behöver

1 förpackning Pop! Bakery Surdegspizza
1 dl crème fraiche
1 dl finriven parmesanost
1 riven vitlöksklyfta
1 msk hackad timjan
1 tsk finrivet citronskal, ekologisk
1 näve färsk spenat
olivolja
flingsalt och nymald svartpeppar

Read more on Vit pizza med spenat…

read more
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:1

Fräsig räkpizza

En pizza med sting från både spicysåsen och vitlöken.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Spicy
200 g färska champinjoner
150 g skalade räkor
2 st vitlöksklyftor, hackade
2 msk olivolja
3 dl riven ost
½ kruka färsk basilika

Read more on Fräsig räkpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Purjopizza

En vegetarisk pizza med färsk purjolök och krispighet från solrosfrön. Det går lika bra med pinjenötter om man vill.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
1 st purjolök
½ dl solrosfrön (eller pinjenötter)
1 msk olivolja
1 tsk havssalt
3 dl riven ost

Read more on Purjopizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Sardell- och olivpizza

Sältan från sardellerna och oliverna balanseras upp av den söta tomatsåsen och rödlöken.

Du behöver

1 st Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
1 dl grovriven parmesanost
½ skivad rödlök
5-6 sardellfiléer
5 marinerade oliver
2 msk bladpersilja

Read more on Sardell- och olivpizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Fetabeta

Färska rödbetor får ge sin prägel med fetaost och rostade pumpafrön. Prova även med getost.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
2 st rödbetor
1 pkt fetaost, 200 g
2 msk pumpafrön
Svartpeppar från kvarn
Salt

Read more on Fetabeta…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Chokladpaj med färska hallon

Choklad och hallon – ett riktigt Håll tyst-recept. Så gott!

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
200 g mörk choklad, grovt hackad
1,8 dl vispgrädde
500 g färska hallon

Gör så här

Read more on Chokladpaj med färska hallon…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Inbakad aprikospaj med smak av rosmarin

Tänk vad en kvist rosmarin kan göra för smaken! Här tillsammans med en ljuvlig aprikospaj.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
18 färska aprikoser
150 g strösocker
50 g smör

Till såsen:
2 dl vispgrädde
30 g honung
En kvist rosmarin

Read more on Inbakad aprikospaj med smak av rosmarin…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Fikon- och ädelostpizza

En perfekt pizza att skära i små bitar och servera som tilltugg eller som förrätt tillsammans med en dressad sallad på rucola.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
3 färska fikon
75 g ädelost
5-6 valnötskärnor
Lite flytande honung

Read more on Fikon- och ädelostpizza…

read more
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:1

Broccoli- och vitlökspaj

Ta till vara på broccolins stock så blir pajen matigare.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
250 g broccoli, ett huvud
10 st röda cocktailtomater
2 st vitlöksklyftor
4 ägg
3 grädde
1½ dl riven Västerbottensost™
Salt

Read more on Broccoli- och vitlökspaj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Vongole-pizza

En vacker och imponerande pizza med smak av hav.

Du behöver

1 st Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
½ mozzarellaklump
½ skivad gul lök
150 g färska eller frysta rensade
vongolemusslor med skal
1 msk repad färsk timjan
Flingsalt och nymald svartpeppar

Read more on Vongole-pizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Salsiccia- och rödlökspizza

En matig pizza med färsk salsicciakorv och rödlök. Rucola på toppen ger en pepprig ton till pizzan.

Du behöver

1 st Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
½ dl grovriven parmesanost
½ mozzarellaklump
½ skivad rödlök
1 färsk salsicciakorv
8 -10 kalamataoliver
1 näve rucola

Read more on Salsiccia- och rödlökspizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Kräftskivepizza

Garanterat de coolaste snittarna att starta kräftskivan med.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
100 g kräftor, skalade
1 st zuccini
3 dl Västerbottensost™, riven
1 dl färsk dill

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med tomatsås. Hyvla hela zucchinin längs med (använd gärna mandolin för att få riktigt tunna skivor). Lägg zucchiniskivorna tätt på pizzan och lägg därefter på alla kräftor. Avsluta med riven Västerbottensost™ och grädda i 15 minuter. Toppa med färsk dill.

Read more on Kräftskivepizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Crunchy spenat

Vegetarisk pizza med knapriga solrosfrön.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
50 g färsk spenat
½ dl solrosfrön
1 msk olivolja
1 pkt mozzarellaost
3 dl riven ost

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med tomatsås. Skölj spenaten, låt rinna av och lägg på pizzan. Blanda solrosfrön med olivolja, dela mozzarella i mindre bitar. Lägg alla ingredienser på pizzan. Toppa med riven ost och grädda i ugn ca 15 minuter.

Read more on Crunchy spenat…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Äppelpizza

En smarrig dessertpizza med äpple, smör och kanel. Servera gärna med vaniljglass.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
2 st Granny Smith-äpplen
½ dl socker
1 tsk kanel
50 g kylskåpskallt smör

Read more on Äppelpizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Bondgårdspizza

En supergod pizza med tunnskivad kassler i kombination med färska rödbetor.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
150 g kassler
150 g färska rödbetor
50 g färsk spenat
3 dl riven ost

Read more on Bondgårdspizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Skogspizza

Skogens skatter, blandsvamp, med kapris på en surdeg. Höstligt gott.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
2 dl tomatsås
200 g blandsvamp
1 st rödlök
1 st vitlöksklyfta
½ dl oliver (gröna & svarta)
1 msk kapris
3 dl riven ost

Read more on Skogspizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Renskavspizza

Norrländska smaker på snabbt och enkelt sätt. Byt ut pizzaosten mot Västerbottensost™ för att förstärka känslan av Norrland.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
1 dl crème fraiche
½ pkt renskav
1 st rödlök
3 dl riven ost
Krasse för garnering

Read more on Renskavspizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Avokadopizza

Färska tomater, len avokado och rödlök kommer till sin rätt på en bädd av mozzarella.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Spicy
1 stor tomat
6 små cocktailtomater, 3 röda och 3 gula
1 rödlök
2 dl riven ost
1 avokado

Read more on Avokadopizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Räkpaj med chili

Väck räkorna till liv med ett sting av ingefära och så mycket chili du vågar.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
150 g räkor, skalade
1 st röd chili
6 st champinjoner
100 g purjolök
2 tsk färsk ingefära, fi nriven
4 st ägg
3 dl grädde
1½ dl riven ost
Salt och peppar

Read more on Räkpaj med chili…

read more
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 portioner

Pizza Pollo

Kyckling ihop med både bacon och oliver – smakrikt! Skiva och kärna ur oliverna så blir det lättare att äta.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
1 grillat kycklinglår
½ pkt bacon
1 st tomat
1 dl gröna oliver
3 dl riven ost

Read more on Pizza Pollo…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Smördegssnurror

Härliga snurror att servera på buffé, som tilltugg eller på utflykten.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1 pkt bacon
4 msk pesto

Gör så här

Värm ugnen till 210° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och bred ut pesto. Fördela baconskivorna över peston och rulla ihop degen. Skär i centimeterstora skivor och lägg tillbaka på bakplåtspappret med snittytan uppåt. Grädda i 10–15 minuter.

Read more on Smördegssnurror…

read more
Tid att tillaga: 20 minuter Antal personer:14 bitar

Pumpapaj

En given halloweenrätt.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
400 g pumpa
2 dl svarta oliver
40 g rucola
1 dl riven ost
4 st ägg
3 dl grädde
Salt

Gör så här

Värm ugnen till 175° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Skiva pumpan tunt. Klä en pajform, nagga med gaffel och fyll med pumpa, svarta oliver samt rucola. Vispa ihop äggstanningen med riven ost och lite salt. Häll i äggstanningen och grädda i ugn i ca 30 minuter.

Read more on Pumpapaj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Pizza Jansson

Jansson i pizzaform. En kul överraskning på midsommarlunchen eller julbordet.

Du behöver

1 Pop! Bakery XXL
2 dl tomatsås
1 burk ansjovis
6 st kokt färsk potatis
1 st gul lök
3 dl riven ost
1 knippe färsk dill
1 dl gräddfil

Read more on Pizza Jansson…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Västerbottenpizza

En räkpizza med mycket karaktär tack vare Västerbottensost™.

Du behöver

1 Pop! Bakery XXL
2 dl tomatsås
150 g räkor, skalade
50 g färsk spenat
120 g Västerbottensost™

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt, kavla så den blir tunnare och täck pizzadegen med tomatsås. Skölj spenaten och riv osten. Lägg spenaten på pizzan med räkorna och avsluta med Västerbottensost™. Grädda i ugn ca 15 minuter.

Read more on Västerbottenpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Bianca salmone

En pizza bianca med vit botten som smakar härligt med rökt lax och dill i kombination.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
100 g creme cheese
½ zucchini (ca 100 g)
100 g rökt lax i tunna skivor
5 st röda cocktailtomater, delade
3 dl riven ost
Färsk dill till garnering

Read more on Bianca salmone…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kalkonpizza

En fullfjädrad vardagspizza med pepprig rucola och svamp.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Spicy
150 g rökt kalkon
150 g svamp
3 dl riven ost
1 dl rucola

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med spicy tomatsås. Strimla kalkonen och dela svampen i bitar. Lägg ingredienserna på pizzan och avsluta med riven ost. Grädda i ugn ca 15 minuter. Toppa med färsk rucola vid servering.

Read more on Kalkonpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Köttbullepizza

Möt julen på nya sätt med en köttbullepizza. Hemtrillade eller köpta gör detsamma.

Du behöver

1 Pop! Bakery XXL
2 dl tomatsås
150 g köttbullar
½ st gul paprika
½ st grön paprika
2 dl riven ost

Read more on Köttbullepizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Mellandagspizza

Ett bra sätt att använda hela julskinkan. Skär i mindre bitar och ta med på vinterutflykten.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Spicy
150 g julskinka
½ st broccolihuvud
3 dl riven ost

Read more on Mellandagspizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Smördegsskruvar

Frasiga smördegssticks att knapra på med smakvariationer i det oändliga, här med kantarell och bacon.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
100 g kantareller
½ pkt bacon, 70 g
1 st schalottenlök
2 msk hackad bladpersilja
1 ägg
½ dl riven ost

Read more on Smördegsskruvar…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:8 bitar

Juldessert

En lätt mumsbit serverad i små portionsbitar med färska fikon och ljuvlig choklad.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
3 st färska fikon
50 g choklad, gärna mörk
½ dl klyvd mandel
Flytande honung

Read more on Juldessert…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Smördegssnittar

Så enkelt och så gott! Perfekt som tilltugg på buffébordet – eller varför inte som en aptitretande förrätt?

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1 pkt ädelost, 140 g
75 g soltorkade tomater
2 st stjälkar blekselleri

Read more on Smördegssnittar…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Bärknyten

Så gott och så enkelt. Jordgubbar med vaniljsmak i frasig smördeg. Byt bär efter tycke, smak och säsong.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
½ Kesella™ vanilj
12 st jordgubbar
1 ägg
2 msk flagad mandel
Florsocker

Read more on Bärknyten…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar

Janssons flarn

En Janssons frestelse i enklare tappning.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1 burk ansjovis
4 st kokta potatisar
½ gul lök
1 ägg

Gör så här

Värm ugnen till 210° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och skär i 12 bitar. Lägg två ansjovisfiléer på varje bit. Skiva potatisen och löken i tunna skivor. Fördela ovanpå ansjovisen. Vispa upp ägget och pensla hörnen. Stäng bitarna till trekanter och pensla. Grädda i ca 15 minuter.

Read more on Janssons flarn…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Havets pizza

Läcker pizza från havet med ett matigt lager potatis.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 dl crème fraiche
150 g torsk
50 g räkor, skalade
6 st potatisar
½ st gul lök
3 dl riven ost
1 msk dill

Read more on Havets pizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Piroger

Gör din egen favoritfyllning och njut.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1 st röd chili
½ gul lök
1 msk smör
150 g nötfärs
Salt och peppar
1 msk Kesella™ naturell
½ dl riven ost

Read more on Piroger…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar

Päron– och ingefärspaj

En frisk smak av ingefära bryter av fint mot päronens sötma. Blir extra god med en klick glass till!

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
3 st päron
100 g mandelmassa
4 st ägg
3 dl grädde
2 msk socker
1 tsk färsk ingefära

Read more on Päron– och ingefärspaj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:8 portioner

Laxpaj med vårlök

Vårlök, silverlök, schalottenlök – använd efter tycke och smak.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
4 små färska potatisar
100 g vårlök
150 g kallrökt lax, skivor
4 st ägg
3 dl grädde
Salt och peppar
1 dl riven ost

Read more on Laxpaj med vårlök…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Korvpaj

Att fylla en paj med kryddig korv är inga konstigheter. Låt gärna lammkorv bli chorizo som blir salsiccia som blir hur gott som helst.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
250 g lammkorv, 2 st
1 st zucchini
50 g spenat
1 st silverlök
100 g soltorkad tomat
4 ägg
3 dl grädde
Salt och peppar

Read more on Korvpaj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Slice zucchini

Den karaktäristiska smaken av zucchini kommer fram utmärkt med ett litet sting av vitlök. Det här är pizza när den är som bäst – enkel och supergod!

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
150 g rökt skinka, strimlad
2 st vitlöksklyftor
½ st zucchini
3 dl riven ost

Read more on Slice zucchini…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kebabpizza

En klassiker som tas till nya höjder med chili-crème fraiche. Prova gärna att byta ut tomatsås mot tacosås.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
200 g kebabkött
2 st tomater
½ dl färsk bladpersilja
2 dl riven ost
1 brk créme fraiche paprika/chilismak

Read more on Kebabpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Getostpizza

De grovhackade hasselnötterna på denna pizza blir riktigt goda då de rostas under själva gräddningstiden. Om det finns allergiker, servera nötterna vid sidan om.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
100 g getost
150 g kokt skinka
1 dl hasselnötter, grovhackade
3 dl riven ost
1 msk honung
1 dl Basilika

Read more on Getostpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Vårpizza med räkor

En vårlig pizza med smak av färska primörer. Parmesanen på toppen gör susen.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
4 st färska potatisar
100 g färsk sparris
50 g räkor, skalade
1 msk olivolja
1 dl parmesan, riven

Read more on Vårpizza med räkor…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza stroganoff

Minns barndomen med vår härliga falukorvspizza med saltgurka på toppen som gör susen. En ny klassiker!

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
300 g falukorv
3 st saltgurkor
3 dl riven ost
Krasse

Read more on Pizza stroganoff…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pestopizza

Pizza med pesto istället för tomatsås. Servera gärna pizzan med en skål extra pesto på bordet.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
1 dl pesto
1 stor tomat
6 st cocktailtomater
2 dl riven ost
1 dl färsk basilika

Read more on Pestopizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Grönkålspaj

En vacker och matig paj som passar perfekt på julbordet.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
1 kg fryst grönkål som fått tina upp
1 dl valnötter
4 st ägg
3 dl grädde
1½ dl Västerbottensost™, riven
Salt och peppar

Read more on Grönkålspaj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Fruktflarn

Små smördegshus fyllda med jordgubbar, lime och grädde.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1 ägg
12 st färska jordgubbar
2 msk socker
Skal från 1 lime
1 dl grädde
Myntablad till garnering

Read more on Fruktflarn…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar

Söta äppelrullar

Lätta att variera efter säsong – på vintern fylls de med vinteräpplen och under sommaren kan man testa sina favoritbär. Snåla inte med mandelmassan!

Du behöver

1 Pop! Bakery Filodeg
2 msk smält smör
200 g mandelmassa
6 små vinteräpplen
2 msk socker
Vaniljglass
1½ dl riven ost

Read more on Söta äppelrullar…

read more
Tid att tillaga: 20 minuter Antal personer:8 bitar

Kyckling- & currypaj

En solig matpaj som lyser upp picknickfilten ordentligt. Servera gärna tillsammans med en fräsch och krispig sallad!

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
½ färdiggrillad kyckling
1 pkt bacon
4 ägg
3 grädde
1 msk curry

Read more on Kyckling- & currypaj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Vit chokladpaj

Kort och gott – världens godaste efterrätt

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
100 g vit choklad
3 dl grädde
2 st lime, skalet
Färska bär

Gör så här

Värm ugnen till 175° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Klä en pajform och nagga degen med en gaffel. Förgrädda pajskalet i 20 minuter tills en gyllenbrun färg uppstår. Smält chokladen och låt svalna lite. Vispa grädden löst och rör ner chokladen försiktigt. Tvätta lime och riv skalet fint. Rör ner i chokladblandningen. Fördela gräddblandningen i pajskalet och toppa med färska bär.

Read more on Vit chokladpaj…

read more
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:8 portioner

Färgglad filopaj

Frasig paj med färsk spenat som kan varieras i det oändliga.

Du behöver

1 Pop! Bakery Filodeg
2 msk smält smör
2 st vitlöksklyftor
150 g soltorkad tomat
100 g spenat
4 st ägg
3 dl grädde
Salt och peppar
1½ dl riven ost

Read more on Färgglad filopaj…

read more
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 personer

Sommarlätt

En härligt lätt pizza med smak av sommar.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
2–3 skivor färsk ananas
100 g kokt skinka, strimlad
100 g keso
2 dl ost riven
Svartpeppar från kvarn
Färsk mynta

Read more on Sommarlätt…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Mingelpizza

En perfekt pizza att bjuda på som försnacks över lite dricka medan grillen tänds. Går också bra att tillaga på utegrillen.

Du behöver

1 Pop! Bakery XXL
2 dl tomatsås
1 dl gröna oliver
1 dl svarta oliver
3 dl riven ost

Read more on Mingelpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:15 bitar

Tacopizza

En riktig fredagsmyspizza! Prova gärna att byta ut tomatsåsen mot tacosås.

Du behöver

1 Pop! Bakery XXL
2 dl tomatsås
250 g nötfärs
2 msk taco spice mix
1 st orange paprika
3 dl riven ost
Smör att steka i
Tacochips

Read more on Tacopizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Ädelostpizza

Ett modernt glöggsnack. Välkomna adventsgästerna med ädelost och rostade hasselnötter så kommer de garanterat tillbaka nästa år!

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
100 g ädelost
50 g färsk spenat
½ dl hasselnötter, grovt hackade (kan
bytas mot mandel och/eller valnötter)
1 msk honung
1 dl riven ost

Read more on Ädelostpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Pizza Pepperoni

Sting i smaken från pepperonikorv på en härlig trattoriadeg.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
100 g pepperonikorv
1 st tomat
½ st gul paprika
3 dl riven ost

Read more on Pizza Pepperoni…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Italiano

Körsbärstomater och färsk basilika minner om Italien. Ge pizzan en smakförhöjare genom några drag från svartpepparkvarnen.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
6 st körsbärstomater
150 g kokt skinka
3 dl riven ost
½ dl färsk basilika
Svartpeppar från kvarn

Read more on Pizza Italiano…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Caesarpizza

En fräsch pizza som inspirerats av världens mest populära sallad.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
1 grillad kycklingklubba
½ pkt bacon
6 st gula cocktailtomater
4 st sardeller
½ vitlöksklyfta, riven
3 dl riven ost
Rucola till garnering

Read more on Caesarpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Våra produkter