Recept

Recept

Pickleback Pizza

Glutenfri, laktosfri och köttfri – men långt ifrån smakfri. Den här pizzan övertygar även den mest hängivne köttälskaren.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

SOFO Delish

Fram med lösskägg och sotarmössa! Här är en pizza för alla söderbröder och söderbönor, var ni än finns.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

Crunchy Kale pizza

En riktigt krispigt grön pizza med kras och fras i varje tugga! Perfekt som huvudrätt eller skuren i bitar till fördrinken.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

Salsiccia è mio nome

Det finns lika många sorters italiensk salsiccia som det finns vespor i Rom. Och tur är väl det – för det betyder att man kan variera den här pizzan i det oändliga.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

Surdegstortilla

Världens kortaste recept. Nu är det bara fantasin som sätter gränserna. För med en sådan här drömstart går det knappast att misslyckas – välj bara dina favorittillbehör.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 20 minuter Antal personer:12 stycken

Pizza Quattro Stagioni

Pizza Quattro Stagioni.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Melonpaj med syrlig citrongrädde

Melonpaj med syrlig citrongrädde.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Frasiga smördegsknyten med fikon, päron och gorgonzola

Frasiga smördegsknyten med  fikon, päron och gorgonzola.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Krämig valnötspaj med kanderade apelsinskal

Krämig valnötspaj med kanderade apelsinskal.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Avokado- och grapefruktpaj med krabbkött

Avokado- och grapefruktpaj med krabbkött.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 50 minuter Antal personer:6 portioner

Smördegspaj med ananas och passionssirap

Smördegspaj med ananas och  passionssirap.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 portioner

Marängpaj med röda bär

Marängpaj med röda bär.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 2 timmar Antal personer:6 portioner

Ostpaj med Saint-Marcellin och spenatskott

Ostpaj med Saint-Marcellin och  spenatskott.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Äpple- och kvittenpaj med rostade valnötter

Äpple- och kvittenpaj med rostade valnötter.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Choko-kokospaj

En paj med fyllning av riven kokos, grädde och socker, gräddad i ugn och sedan täckt med mörk choklad: en riktig delikatess.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Lax på smördegsbotten med citron- och dillkräm

En paj med fyllning av riven kokos, grädde och socker, gräddad i ugn och sedan täckt med mörk choklad: en riktig delikatess!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Carbonara

Pizza Carbonara

Du behöver

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Täckt laxpaj med syrliga endiver i grädde

Klassisk laxpaj som får extra schvung från härlig beska endiver.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Pizza Puttanesca

Pizza Puttanesca

Du behöver

Läs receptet här
Tid att tillaga: 50 minuter Antal personer:4 portioner

Inbakad paprika- och parmesanpaj

En paj med både sött och umami i en härlig symbios.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Paj med pumpa, kastanj och lufttorkad skinka

Nu tar vi tillbaka pumpan från Halloween!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Smördegsbakelse med getost, färska fikon och rökt ankbröst

Silkeslen sparrispuré får en pepprig överton från stinget i rucolan.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Smördegsbakelse med sparris och rucola

Silkeslen sparrispuré får en pepprig överton från stinget i rucolan.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Wrap med dill och räkor

It´s a wrap people! För här har ni det – det klart godaste wrapreceptet, någonsin. Om du gillar räkor och dill vill säga. Testa och njut.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kryddig mango- och mascarponepaj

Dröm dig bort till Karibien och varma vindar med den här smakresan – drömskt gott!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 portioner

Inbakad paj med anklever- och svampfyllning

Här lyxar vi till det med härlig anklever och krämig svampfyllning.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 2 timmar Antal personer:4 portioner

Körbärspaj med pistagecrumble

Pistagen hjälper till att lyfta körsbärssmaken till oanade höjder.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 50 minuter Antal personer:4 portioner

Tortilla med marinerade bönor och grillad avokado

Surdegen – en världsmedborgare. Allt från Italien till Tyskland till Mexiko och allt där emellan, trivs i surdegens sällskap. Här i ett recept fyllt med ljuvliga smaker av Sydamerika.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Surdegsgrissini och Ribollita

Surdegsgrissinin agerar taktpinne åt de vibrerande och kryddiga smakerna i Ribollitasoppan. Ett ”måste-recept” en kall höstdag!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Piroger med salsiccia

Pirogen – Calzonens kortväxta kusin? Nja, men lika är de. Lika goda i alla fall! Här fyllda med mustig Salsiccia.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:4 portioner

Irländsk paj

En paj med smarrig lax och härlig syra från citron.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Chokladmoussepaj till påsk

Finns det något godare än choklad? Det skulle vara chokladmousse i sådant fall – i frasig smardeg. Mums!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 3 timmar Antal personer:6 portioner

Charkbricka – quattro stagioni

Charkbricka på ett helt nytt sätt. Och kan det bli bättre än när du även kan äta brickan som all härlig chark vilar på?

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Kyckling och majs

Kyckling och majs – passar som handen i handsken. Och man ska inte krångla till saker, är det gott så är det gott. Och det är verkligen den här pizzan!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Brödskålar med grillade grönsaker

Så mycket vegetariska godsaker på ett ställe – bara att hugga in! Och inte ens disken blir kvar.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Bratwurst- och Surdegstisdag

Här möts smaker från Tyskland och Italien – and it’s a match! Den runda smaken från bratwursten trivs med stinget i surkålen – och smakerna gifter sig väl på den rustika surdegsbottnen. Gott!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar

Här är det klassiska smaker som parmesan och kyckling som möts. Det stekta surdegsbrödet spelar andrafiolen och härliga smaktoner uppstår.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Lax, Ärtor och Citronsås

Som lök på laxen eller lax på pizzan. Ja, du läste rätt, lax på pizzan. Du bara måste testa den här galet smarriga kombinationen!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Päron och Valnötspizza

Vi slår vad om att du inte ätit en pizza med päron och fårost på förut. Och säkert ingen som varit lika god heller. Slå två flugor i en smäll och testa det här delikata receptet!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Meatless Monday

Grönt är skönt! Här tar vi en god paus från allt vad kött heter och lagar en helt vegetarisk pizza med solrosfrön och vaxbönor.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Klassisk margeritha

Urpizzan från Neapel går aldrig ur tiden. Enkel men fantastisk god. Tomat, mozzarella och basilika. Precis som italienska flaggans färger!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:1-2 portioner

Vit pizza med spenat

En frisk pizzavariant som kan serveras med lite god lufttorkad skinka på toppen om man vill ha den matigare.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:1

Fräsig räkpizza

En pizza med sting från både spicysåsen och vitlöken.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Purjopizza

En vegetarisk pizza med färsk purjolök och krispighet från solrosfrön. Det går lika bra med pinjenötter om man vill.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Sardell- och olivpizza

Sältan från sardellerna och oliverna balanseras upp av den söta tomatsåsen och rödlöken.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Fetabeta

Färska rödbetor får ge sin prägel med fetaost och rostade pumpafrön. Prova även med getost.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Chokladpaj med färska hallon

Choklad och hallon – ett riktigt Håll tyst-recept. Så gott!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Inbakad aprikospaj med smak av rosmarin

Tänk vad en kvist rosmarin kan göra för smaken! Här tillsammans med en ljuvlig aprikospaj.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Fikon- och ädelostpizza

En perfekt pizza att skära i små bitar och servera som tilltugg eller som förrätt tillsammans med en dressad sallad på rucola.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:1

Broccoli- och vitlökspaj

Ta till vara på broccolins stock så blir pajen matigare.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Vongole-pizza

En vacker och imponerande pizza med smak av hav.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Salsiccia- och rödlökspizza

En matig pizza med färsk salsicciakorv och rödlök. Rucola på toppen ger en pepprig ton till pizzan.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Kräftskivepizza

Garanterat de coolaste snittarna att starta kräftskivan med.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Crunchy spenat

Vegetarisk pizza med knapriga solrosfrön.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Äppelpizza

En smarrig dessertpizza med äpple, smör och kanel. Servera gärna med vaniljglass.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Bondgårdspizza

En supergod pizza med tunnskivad kassler i kombination med färska rödbetor.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Skogspizza

Skogens skatter, blandsvamp, med kapris på en surdeg. Höstligt gott.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Renskavspizza

Norrländska smaker på snabbt och enkelt sätt. Byt ut pizzaosten mot Västerbottensost™ för att förstärka känslan av Norrland.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Avokadopizza

Färska tomater, len avokado och rödlök kommer till sin rätt på en bädd av mozzarella.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Räkpaj med chili

Väck räkorna till liv med ett sting av ingefära och så mycket chili du vågar.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 portioner

Pizza Pollo

Kyckling ihop med både bacon och oliver – smakrikt! Skiva och kärna ur oliverna så blir det lättare att äta.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Smördegssnurror

Härliga snurror att servera på buffé, som tilltugg eller på utflykten.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 20 minuter Antal personer:14 bitar

Pumpapaj

En given halloweenrätt.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Pizza Jansson

Jansson i pizzaform. En kul överraskning på midsommarlunchen eller julbordet.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Västerbottenpizza

En räkpizza med mycket karaktär tack vare Västerbottensost™.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Bianca salmone

En pizza bianca med vit botten som smakar härligt med rökt lax och dill i kombination.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kalkonpizza

En fullfjädrad vardagspizza med pepprig rucola och svamp.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Köttbullepizza

Möt julen på nya sätt med en köttbullepizza. Hemtrillade eller köpta gör detsamma.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Mellandagspizza

Ett bra sätt att använda hela julskinkan. Skär i mindre bitar och ta med på vinterutflykten.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Smördegsskruvar

Frasiga smördegssticks att knapra på med smakvariationer i det oändliga, här med kantarell och bacon.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:8 bitar

Juldessert

En lätt mumsbit serverad i små portionsbitar med färska fikon och ljuvlig choklad.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Smördegssnittar

Så enkelt och så gott! Perfekt som tilltugg på buffébordet – eller varför inte som en aptitretande förrätt?

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Bärknyten

Så gott och så enkelt. Jordgubbar med vaniljsmak i frasig smördeg. Byt bär efter tycke, smak och säsong.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar

Janssons flarn

En Janssons frestelse i enklare tappning.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Havets pizza

Läcker pizza från havet med ett matigt lager potatis.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Piroger

Gör din egen favoritfyllning och njut.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar

Päron– och ingefärspaj

En frisk smak av ingefära bryter av fint mot päronens sötma. Blir extra god med en klick glass till!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:8 portioner

Laxpaj med vårlök

Vårlök, silverlök, schalottenlök – använd efter tycke och smak.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Korvpaj

Att fylla en paj med kryddig korv är inga konstigheter. Låt gärna lammkorv bli chorizo som blir salsiccia som blir hur gott som helst.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Slice zucchini

Den karaktäristiska smaken av zucchini kommer fram utmärkt med ett litet sting av vitlök. Det här är pizza när den är som bäst – enkel och supergod!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kebabpizza

En klassiker som tas till nya höjder med chili-crème fraiche. Prova gärna att byta ut tomatsås mot tacosås.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Getostpizza

De grovhackade hasselnötterna på denna pizza blir riktigt goda då de rostas under själva gräddningstiden. Om det finns allergiker, servera nötterna vid sidan om.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Vårpizza med räkor

En vårlig pizza med smak av färska primörer. Parmesanen på toppen gör susen.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza stroganoff

Minns barndomen med vår härliga falukorvspizza med saltgurka på toppen som gör susen. En ny klassiker!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pestopizza

Pizza med pesto istället för tomatsås. Servera gärna pizzan med en skål extra pesto på bordet.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Grönkålspaj

En vacker och matig paj som passar perfekt på julbordet.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Fruktflarn

Små smördegshus fyllda med jordgubbar, lime och grädde.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar

Söta äppelrullar

Lätta att variera efter säsong – på vintern fylls de med vinteräpplen och under sommaren kan man testa sina favoritbär. Snåla inte med mandelmassan!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 20 minuter Antal personer:8 bitar

Kyckling- & currypaj

En solig matpaj som lyser upp picknickfilten ordentligt. Servera gärna tillsammans med en fräsch och krispig sallad!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Vit chokladpaj

Kort och gott – världens godaste efterrätt

Läs receptet här
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:8 portioner

Färgglad filopaj

Frasig paj med färsk spenat som kan varieras i det oändliga.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 personer

Sommarlätt

En härligt lätt pizza med smak av sommar.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Mingelpizza

En perfekt pizza att bjuda på som försnacks över lite dricka medan grillen tänds. Går också bra att tillaga på utegrillen.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:15 bitar

Tacopizza

En riktig fredagsmyspizza! Prova gärna att byta ut tomatsåsen mot tacosås.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Ädelostpizza

Ett modernt glöggsnack. Välkomna adventsgästerna med ädelost och rostade hasselnötter så kommer de garanterat tillbaka nästa år!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:12 bitar

Pizza Pepperoni

Sting i smaken från pepperonikorv på en härlig trattoriadeg.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Italiano

Körsbärstomater och färsk basilika minner om Italien. Ge pizzan en smakförhöjare genom några drag från svartpepparkvarnen.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Caesarpizza

En fräsch pizza som inspirerats av världens mest populära sallad.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Våra produkter