Räkpaj med chili

Posted by on Apr 12, 2013 in Fisk & skaldjur, Recept | 0 comments

Räkpaj med chili

Räkpaj med chili
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 portioner
Bookmark and Share
Pajdeg

Väck räkorna till liv med ett sting av ingefära och så mycket chili du vågar.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
150 g räkor, skalade
1 st röd chili
6 st champinjoner
100 g purjolök
2 tsk färsk ingefära, fi nriven
4 st ägg
3 dl grädde
1½ dl riven ost
Salt och peppar

Gör så här

Värm ugnen till 175° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Finskiva chili, purjolök, champinjoner och blanda med räkor och fi nriven ingefära. Klä en pajform och nagga degen med gaffel. Fyll pajen med ingredienserna. Vispa ihop äggstanningen, salta och peppra och slå i pajen. Toppa med riven ost och grädda ca 30 minuter.

Våra produkter