Pop! Bakery Surdegspizza

Posted by on Feb 14, 2014 in Pizzadegar, Produkter | 0 comments

Pop! Bakery Surdegspizza

surdegspizza_web

Vår allra finaste pizzadeg är också en av de enklaste. Vi bakar den på samma sätt som man gjort i Neapel i århundraden. Ingredienserna hittar man i alla kök – vetemjöl, vatten, salt, jäst, en skvätt olivolja och surdeg. Surdeg är ett urgammalt och helt naturligt sätt att ge pizzabrödet mer smak och karaktär. På köpet får den dessutom frasiga kanter och precis rätt motstånd i bettet. Det är en bra start. Resten lämnar vi till dig.

 

Recept med Pop! Bakery Pizzadeg Surdegspizza

Gör så här!

1. Värm ugnen till 220°C
2. Klipp upp påsen på två sidor
3. Mjöla händerna, ta ut degen och lägg den på mjölat underlag
4. Sträck degen till önskad tjocklek och form (för bästa resultat kavla inte)
5. Täck med tomatsås, sedan ost och sist topping
6. Grädda pizzan gyllenbrun i ca 20 min

Näringsvärde/100g

Energi 1125 kJ / 267 kcal
Fett 6,4 g
-varav mättat fett 0,95g
Kolhydrater 45 g
-varav socker 1,6g
Matfiber 1,5 g
Protein 6,6 g
Salt 1,42 g

Våra produkter