Pop! Bakery Pajdeg

Posted by on Apr 5, 2013 in Mat- och bakdegar, Produkter | 0 comments

Pop! Bakery Pajdeg

Pajdeg

Pop! Bakerys extra fina och kavlade pajdeg har precis rätt stuns. Varken för kompakt eller för smulig. Därför har den blivit en favorit hos dem som gärna bjuder på hemlagad paj, kakor och tarteletter – men som vill slippa vända upp och ner på köket. Pop! Bakery Pajdeg passar till både för- och efterrätter.

Pajdegen är fiffigt inrullad i bakplåtspapper, som gör det enkelt att klä formar och att lossa pajen efter gräddning. Inga fler trasiga pajer eller fastbränd deg!

 

Recept med Pop! Bakery Pajdeg

Gör så här!

1. Låt förpackningen vila i rumstemperatur i 10 min 2. Värm ugnen till 180°C 3. Rulla ut degen och lägga den på sitt bakplåtspapper i en form 4. Nagga degen med en gaffel 5. Grädda i ugn i 30-40 minuter

Näringsvärden/100g

Energi 1687 kJ / 404 kcal Kolhydrat 41 g Salthalt 1,75 g Protein 6 g Fett 24 g

Våra produkter