Pop! Bakery Glutenfritt bröd

Posted by on Feb 2, 2018 in Mat- och bakdegar, Produkter | 0 comments

Pop! Bakery Glutenfritt bröd

Glutenfritt bröd

Nu revolutionerar vi marknaden, igen! Den här gången är vi först med att lansera en glutenfri och färsk deg till brödbak. Brödet är bakat på ris- och majsmjöl och proppat med goda frön som gör brödet både saftigt och fiberrikt.
Grädda degen i ugnen i 35 minuter och servera brödet varmt. Ett enklare sätt att få nybakat och glutenfritt bröd, när du vill. Ganska revolutionerande.

 

Ingredienser

Vatten, majsstärkelser, rismjöl, vegetabiliska fibrer (groblad, potatis, ärter, ris), förtjockningsmedel: E464, xantangummi, Guarkärnmjöl ; rostat majsmjöl, jäsningsmedel : glukonodeltalakton, natriumkarbonater; alkohol, rapsolja, invertsocker, potatisprotein, modifierad stärkelse, linfrön, vallmofrön, salt, pumpafrön, solrosfrön, ärtmjöl, naturlig smak, hirsmjöl, hela linfrö mjöl, bovetemjöl, emulgeringsmedel : E471, jäst, mjölbehandlingsmedel (transglutaminas)

Våra produkter