Pop! Bakery Glutenfri Smördeg

Posted by on Sep 19, 2016 in Pizzadegar, Produkter | 0 comments

Pop! Bakery Glutenfri Smördeg

 

Smördeg Glutenfri Vinkel Main

Ingen ska behöva stå över desserten, därför har vi valt att smöra lite extra för våra glutenfria kunder. Vår uppskattade glutenfria pizzadeg kommer nu i gott sällskap av vårt senaste tillskott den glutenfria smördegen. Den frasiga nyheten passar utmärkt till både pajer och smördegsknyten och kan avnjutas med ett glutenfritt och gott samvete. Med färska glutenfria degar blir middagsplaneringen smidig och enkel. För alla våra kunder.

Ingredienser: vatten, majsstärkelse, fetter och oljor från palm och rapsolja, rismjöl, ärtmjöl, vegetabiliska fibrer (potatis, ris, ärter, groblad, psyllium), förtjockningsmedel: xantangummi, E464; alkohol, salt, bovetemjöl, naturlig smak, mjölbehandlingsmedel: transglutaminas, syra: citronsyra.

Recept med Pop! Bakery Glutenfri Smördeg

Gör så här!

1. Låt förpackningen vila i rumstemperatur i 15 min
2. Värm ugnen till 190°C
3. Rulla ut degen med det medföljande bakplåtspapperet direkt på plåten
4. Täck med tomatsås
5. Strö över riven ost och toppa av hjärtans lust!
6. Grädda i ugn i 15-20 minuter. Servera bums!

Våra produkter