Pizza Quattro Stagioni

Posted by on Apr 6, 2016 in Recept, Vegetariskt | 0 comments

Pizza Quattro Stagioni

Pizza Quattro Stagioni
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner
Bookmark and Share
Pizzakit Original

Pizza Quattro Stagioni.

Du behöver

2 Pop! Bakery Pizzakit
100 g körsbärstomater
1/2 gul paprika
1/2 grön paprika
6 frysta gröna sparrisar
50 g färsk svamp
6 kronärtskockshjärtan i olivolja
Salt och svartpeppar från kvarn
3 cl olivolja
100 g parmesanost Parmigiano Reggiano

Gör så här

Sätt ugnen på 220 °C. Koka sparrisen i 5 min och skölj i kallt vatten. Dela den på längden. Rensa svampen. Fräs den i olja och smaka av med salt och peppar. Dela tomaterna, strimla paprikan och skär kronärtskockorna i klyftor. Rulla ut degen på bakplåtar och nagga med gaffel. Täck degen med tomatsås och garnera i 4 ”årstider”: tomat och paprika, sparris, svamp och kronärtskocka. Toppa med parmesan och grädda i 10 min. Ät pizzan nygräddad.

Släpp lös fantasin och blanda sött och salt, med t.ex. frukt och ost, skinka och torkad frukt.

Våra produkter