Pizza Carbonara

Posted by on Apr 6, 2016 in Kött, Recept | 0 comments

Pizza Carbonara

Pizza Carbonara

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzadeg Trattoria
3 silverlökar
2 cl olivolja
3 nypor salt
200 g rökt sidfläsk
2 dl crème fraîche
Svartpeppar från kvarn
20 g parmesanost Parmigiano Reggiano
3 äggulor

Gör så här

Sätt ugnen på 220 °C. Skär löken i tunna skivor och fräs den i olja. Salta, täck över och låt sjuda i 10 min under omrörning. Koka sidfläsket i 1 min, skölj i kallt vatten och låt rinna av. Riv parmesanen. Rulla ut degen på en bakpappersklädd plåt. Täck degen med crème fraîche och garnera med lök, sidfläsk, riven ost och svartpeppar. Grädda i 10 min, lägg på äggulorna och grädda i 5 min till. Ät pizzan nygräddad.

Våra produkter