Piroger

Posted by on Apr 10, 2013 in Kött, Recept | 0 comments

Piroger

Piroger
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar
Bookmark and Share
Smördeg

Gör din egen favoritfyllning och njut.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1 st röd chili
½ gul lök
1 msk smör
150 g nötfärs
Salt och peppar
1 msk Kesella™ naturell
½ dl riven ost

Gör så här

Värm ugnen till 210° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och skär i sex lika stora delar. Hacka chili och lök, stek i smör med nötfärsen. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt Kesella™ och rör runt. Fördela fyllningen jämt över portionsbitarna. Rulla ihop pirogerna från hörn till hörn och böj pirogen lite till formen. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 15 minuter.

Våra produkter