Piroger med salsiccia

Posted by on Nov 4, 2015 in Kött, Recept | 0 comments

Piroger med salsiccia

Piroger med salsiccia
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
Popbakery_3D_Singel_liten

Pirogen – Calzonens kortväxta kusin? Nja, men lika är de. Lika goda i alla fall! Här fyllda med mustig Salsiccia.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
150 g salsiccia
200 g riven ost
1 st gul lök
2 dl tomatsås
1 st äggula
Salt
Svartpeppar

Gör så här

Fräs hackad lök i en stekpanna tillsammans med korvfärsen (skär ett snitt i skinnet på korven och kläm ut smeten), salt och peppar. Mosa korvsmeten till jämna bitar. Låt svalna lite. Dela degen i 20 runda bollar, kavla ut tunt till runda plattor. Bred på lite tomatsås, strö över ost och fyllning. Kläm ihop pirogerna och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med äggula och grädda i ugnen i 200° i 8–10 minuter.

Recept från
Logo_mat

Våra produkter