Pickleback Pizza

Posted by on Mar 2, 2016 in Recept, Vegetariskt | 0 comments

Pickleback Pizza

Pickleback Pizza
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person
Bookmark and Share
PopBakery Glutenfri Pizzadeg

Glutenfri, laktosfri och köttfri – men långt ifrån smakfri. Den här pizzan övertygar även den mest hängivne köttälskaren.

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
1 tunnskivad rödlök
½ dl ättika
1 dl socker
1 ½ dl vatten
3-4 msk tomatsås
50g mozzarella (laktosfri) – riven
ca 5 färska champinjoner i skivor
1-2 msk majonnäs
hackad persilja
flingsalt och nymald svartpeppar

Gör så här

Värm ugnen till 230 grader. Koka upp en lag av ättika, socker och vatten. Lägg i den skivade rödlöken och ta av från värmen. Rulla ut pizzadegen på en plåt och bred på tomatsås. Lägg på mozzarella och champinjoner. Grädda pizzan i 10-15 minuter. Smula över lite flingsalt och dra ett par varv med pepparkvarnen. Fördela majonnäsen över och garnera med picklad lök och hackad persilja.

 

Våra produkter