Morning Glory

Posted by on Sep 19, 2016 in Recept | 0 comments

Morning Glory

Morning Glory
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
glutenfrismo%cc%88rdegvinkel-med-reflektion

Det tunga radarparet ägg och bacon gör sig utmärkt i kombination med den lätta och spröda smördegen!

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Smördeg
4 ägg
4-8 körsbärstomater på kvist
1 salladslök
4 skivor bacon
2,5 dl riven ost
salt och peppar

Gör så här

Värm ugnen till 200 grader. Ta fram smördegen ur kylskåpet och låt den vila i 5 minuter. Hacka och stek bacon. Nu ska degen rullas ut i pajformen. Nagga degen med en gaffel. Strö osten över degen och gör 4 urgröpningar. Knäck äggen i en skål vid sidan om, ett i taget. Fördela äggen mellan urgröpningarna. Strö över bacon, lägg på en hel salladslök och körsbärstomaterna. Peppra och grädda i 15-20 minuter eller tills äggen stagnerat.

Våra produkter