Lax, Ärtor och Citronsås

Posted by on Nov 4, 2015 in Fisk & skaldjur, Recept | 0 comments

Lax, Ärtor och Citronsås

Lax, Ärtor och Citronsås
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
Popbakery_3D_Singel_liten

Som lök på laxen eller lax på pizzan. Ja, du läste rätt, lax på pizzan. Du bara måste testa den här galet smarriga kombinationen!

Du behöver

2 Pop! Bakery Surdegspizza
3 dl crème fraiche
200 g riven ost
400 g lax (varmrökt)
3 dl gröna ärter (frysta)
1 st citron
Dill
Svartpeppar
Olivolja

Gör så här

Blanda 2 dl av crème fraiche med rivet skal från citronen, salta och peppra. Dela degarna så du får fyra portionspizzor. Kavla ut tunt. Bred över crème fraiche och strö över ost. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Bryt över bitar av varmrökt lax, toppa med dill och lite svartpeppar. Servera med citronsåsen och lite ärtor.

Recept från
Logo_mat

Våra produkter