Kryddig mango- och mascarponepaj

Posted by on Mar 16, 2016 in Desserter & sötsaker, Recept | 0 comments

Kryddig mango- och mascarponepaj

Kryddig mango- och mascarponepaj
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 portioner
Bookmark and Share
Smördeg

Dröm dig bort till Karibien och varma vindar med den här smakresan – drömskt gott!

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
2 mango
200 g mascarpone
80 g rörsocker
1 långpepparfrukt
2 äggulor
80 g mandelmjöl

Gör så här

Sätt ugnen på 200 °C. Skala mangon och strimla fruktköttet. Rör ihop mandelmjöl, mascarpone, äggulor, socker och fint riven långpeppar. Rulla ut degen i en pajform och fördela mangostrimlorna jämnt i skalet. Grädda i 10 min. Tillsätt ostblandningen och grädda i ytterligare 15 min. Låt pajen svalna på galler. Servera pajen ljummen med en kula kokosnötsglass.

Våra produkter