Klassisk margeritha

Posted by on Okt 2, 2014 in Recept, Vegetariskt | 0 comments

Klassisk margeritha

Klassisk margeritha
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:1-2 portioner
Bookmark and Share
Popbakery_3D_Singel_liten

Urpizzan från Neapel går aldrig ur tiden. Enkel men fantastisk god. Tomat, mozzarella och basilika. Precis som italienska flaggans färger!

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
½ mozzarellaklump
4-5 delade cocktailtomater
5-6 basilikablad
olivolja
fl ingsalt och nymald svartpeppar

Gör så här

Värm ugnen till 220°. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen. Lägg den på en bakpappersklädd plåt och bred över tomatsåsen. Riv över mozzarellan. Lägg på tomaterna. Grädda pizzan mitt i ugnen cirka 20 minuter. Låt svalna några minuter innan du lägger på basilikabladen. Droppa över lite olivolja, strö på lite flingsalt och dra några varv med pepparkvarnen.

Våra produkter