Just nu

Just nu

 

Glutenfritt bröd

Äntligen glutenfri och färsk deg!

Nu revolutionerar vi marknaden, igen! Den här gången är vi först med att lansera en glutenfri och färsk deg till brödbak. Brödet är bakat på ris- och majsmjöl och proppat med goda frön.
Grädda degen i ugnen i 35 minuter och servera brödet varmt! Ett enklare sätt att få nybakat och glutenfritt bröd, när du vill. Ganska revolutionerande.

Håll utkik i butik.

 

Marsch pannkaka!

Pannkakor

Våra alldeles egna pannkakor är här!
Den frasiga svenska klassikern, American pancakes med eller utan chokladbitar och uppstickaren mumspannkakor. En mumsig munsbit som passar utmärkt som dessert eller snacks!

Håll utkik i butik.

 

Snurrskolan!!


Lär dig snurra en pizza med 7-stegsmetoden!

 

#Pizzafredag!


När man tagit helg och det pirrar lite extra i kroppen, då vet man att det är pizzafredag!

Pizzafredag är det nya sättet att avsluta veckan på, tillsammans med vänner och familj. Vårt Pizzakit Original gör det både enkelt och roligt att duka för en fredag som faller hela familjen i smaken!

För att fira #pizzafredag lite extra delar vi ut 10 st gratis Pizzakit varje fredag på vår Facebook-sida. Där sprider vi dessutom massvis med fredags-feeling!

Gäller v.14–26.

 

Ny design på alla våra förpackningar!

Om du tycker att våra förpackningar har sett lite annorlunda ut på sistone så har du helt rätt. Alla produkter har nämligen fått helt nya kostymer. Innehållet är så klart detsamma, lika frasigt och gott som vanligt!Pizzakit Original Vinkel Main

Färska och glutenfria nyheter!

Nu finns vår senaste kreation den glutenfria smördegen i butik. Smördegen är bakad på rismjöl och passar utmärkt till både pajer och smördegsknyten. Tillsammans med vår glutenfria pizzadeg kan du äntligen laga glutenfritt till för-, varm- och efterrätt. Himla smidigt tycker vi!

Smidiga, smarriga, glutenfria. 

Pizzadeg Glutenfri Vinkel Main

 

Smördeg Glutenfri Vinkel Main

 

 

Bäst i test

#DELAENPIZZA VINN EN TV!

GRATTIS till @mepernilla!
Vinnare av vår tävling #DELAENPIZZA med bidraget:
https://instagram.com/p/2MBHGevVje/?taken-by=mepernilla

________________________________________

Förena nytta med nöje och tävla om en TV nästa gång du bakar pizza med någon av Pop! Bakerys pizzadegar!
Allt du behöver göra är ta en bild på pizzan, dela den på Instagram eller Facebook och hashtagga bilden med #delaenpizza och #popbakery.

Bästa bilden vinner ett presentkort på 5000 kr att köpa en TV för. Sista dagen för att delta i tävlingen är den 15 maj 2015. Obs! Den här tävlingen har ingen ”Andra chans”.

Vinnarbidraget röstas fram av en jury bestående av representanter från Pop! Bakery och bloggaren Madeleine Ilmrud och meddelas popbakery.se den 31 maj 2015.

Tips: Bilder som även visar en Pop! Bakery-förpackning ger extra höga poäng.

OBS! för att bilden ska kunna vara med i tävlingen måste du ha en öppen profil på Instagram/Facebook. Har du inte det kan du tävla genom att maila in din bild till tavling@popbakery.se så publicerar vi bilden åt dig.

 

 

Bäst i test

Först i Sverige med surdegspizza!

Får vi lov att presentera vår finaste pizzadeg hittills? Pop! Bakery Surdegspizza är en helt ny, färdig pizzadeg bakad med riktig surdeg. Du formar den själv – precis som en riktig pizzabagare och toppar med dina favoritingredienser. Skjuts in i ugnen. Och ut kommer en pizza som smakar lika fantastiskt som den ser ut.

Pop! Bakery Surdegspizza hittar du i kyldisken tillsammans med alla våra klassiska pizzakit och andra fiffiga, färdiga degar.

 

Sveriges mest populära pizzakit blir ännu godare

Nu har Sveriges favorit fått ett nytt recept! I det nya receptet har vi bland annat minskat på saltet och använder nu bara riktig olivolja.  Och den goda tomatsåsen gör vi nu på örtkryddor och härligt solmogna tomater från Medelhavsländerna.
Resultatet är en luftig och lagom seg pizza med precis rätt frasighet i bettet.
Prova själv!

Pizzakit Original Vinkel Main

Våra produkter