Just nu

Just nu

 

Tävla med din surdegspizza och
vinn en resa till Italien!

Street view in Trastevere, Rome's favorite neighborhood

Gör så här:
1. Baka en pizza på vår surdeg.
2. Dela bilden på Instagram.
3. #popbakerysverige.

I prispotten finns en resa värd 10.000 kr! Vad väntar du på?

Tävlingen pågår t.o.m. 30 november 2017. Därefter väljer en jury, bestående av Pop! Bakery och Søder Reklambyrå, en vinnare som belönas med en tidig julklapp – en resa till Italien!

Juryns beslut kan inte överklagas och glöm inte att ha ett öppet konto så att Juryn kan se ditt bidrag. Juryn letar efter den mest kreativa och smaskigaste pizzan.
Vinnaren prisas med en resa till ett värde av 10.000 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Snurrskolan!!


Lär dig snurra en pizza med 7-stegsmetoden!

 

#Pizzafredag!


När man tagit helg och det pirrar lite extra i kroppen, då vet man att det är pizzafredag!

Pizzafredag är det nya sättet att avsluta veckan på, tillsammans med vänner och familj. Vårt Pizzakit Original gör det både enkelt och roligt att duka för en fredag som faller hela familjen i smaken!

För att fira #pizzafredag lite extra delar vi ut 10 st gratis Pizzakit varje fredag på vår Facebook-sida. Där sprider vi dessutom massvis med fredags-feeling!

Gäller v.14–26.

 

Ny design på alla våra förpackningar!

Om du tycker att våra förpackningar har sett lite annorlunda ut på sistone så har du helt rätt. Alla produkter har nämligen fått helt nya kostymer. Innehållet är så klart detsamma, lika frasigt och gott som vanligt!Pizzakit Original Vinkel Main

Färska och glutenfria nyheter!

Nu finns vår senaste kreation den glutenfria smördegen i butik. Smördegen är bakad på rismjöl och passar utmärkt till både pajer och smördegsknyten. Tillsammans med vår glutenfria pizzadeg kan du äntligen laga glutenfritt till för-, varm- och efterrätt. Himla smidigt tycker vi!

Smidiga, smarriga, glutenfria. 

Pizzadeg Glutenfri Vinkel Main

 

Smördeg Glutenfri Vinkel Main

 

 

Bäst i test

#DELAENPIZZA VINN EN TV!

GRATTIS till @mepernilla!
Vinnare av vår tävling #DELAENPIZZA med bidraget:
https://instagram.com/p/2MBHGevVje/?taken-by=mepernilla

________________________________________

Förena nytta med nöje och tävla om en TV nästa gång du bakar pizza med någon av Pop! Bakerys pizzadegar!
Allt du behöver göra är ta en bild på pizzan, dela den på Instagram eller Facebook och hashtagga bilden med #delaenpizza och #popbakery.

Bästa bilden vinner ett presentkort på 5000 kr att köpa en TV för. Sista dagen för att delta i tävlingen är den 15 maj 2015. Obs! Den här tävlingen har ingen ”Andra chans”.

Vinnarbidraget röstas fram av en jury bestående av representanter från Pop! Bakery och bloggaren Madeleine Ilmrud och meddelas popbakery.se den 31 maj 2015.

Tips: Bilder som även visar en Pop! Bakery-förpackning ger extra höga poäng.

OBS! för att bilden ska kunna vara med i tävlingen måste du ha en öppen profil på Instagram/Facebook. Har du inte det kan du tävla genom att maila in din bild till tavling@popbakery.se så publicerar vi bilden åt dig.

 

 

Bäst i test

Först i Sverige med surdegspizza!

Får vi lov att presentera vår finaste pizzadeg hittills? Pop! Bakery Surdegspizza är en helt ny, färdig pizzadeg bakad med riktig surdeg. Du formar den själv – precis som en riktig pizzabagare och toppar med dina favoritingredienser. Skjuts in i ugnen. Och ut kommer en pizza som smakar lika fantastiskt som den ser ut.

Pop! Bakery Surdegspizza hittar du i kyldisken tillsammans med alla våra klassiska pizzakit och andra fiffiga, färdiga degar.

 

Sveriges mest populära pizzakit blir ännu godare

Nu har Sveriges favorit fått ett nytt recept! I det nya receptet har vi bland annat minskat på saltet och använder nu bara riktig olivolja.  Och den goda tomatsåsen gör vi nu på örtkryddor och härligt solmogna tomater från Medelhavsländerna.
Resultatet är en luftig och lagom seg pizza med precis rätt frasighet i bettet.
Prova själv!

Pizzakit Original Vinkel Main

Våra produkter