Just nu

Just nu

 

Färska och glutenfria nyheter! 

Nu finns vår senaste kreation den glutenfria smördegen i butik. Smördegen är bakad på rismjöl och passar utmärkt till både pajer och smördegsknyten. Tillsammans med vår glutenfria pizzadeg kan du äntligen laga glutenfritt till för-, varm- och efterrätt. Himla smidigt tycker vi!

Smidiga, smarriga, glutenfria. 

PopBakery Glutenfri Pizzadeg

glutenfrismo%cc%88rdegvinkel-med-reflektion

Bäst i test

#DELAENPIZZA VINN EN TV!

GRATTIS till @mepernilla!
Vinnare av vår tävling #DELAENPIZZA med bidraget:
https://instagram.com/p/2MBHGevVje/?taken-by=mepernilla

________________________________________

Förena nytta med nöje och tävla om en TV nästa gång du bakar pizza med någon av Pop! Bakerys pizzadegar!
Allt du behöver göra är ta en bild på pizzan, dela den på Instagram eller Facebook och hashtagga bilden med #delaenpizza och #popbakery.

Bästa bilden vinner ett presentkort på 5000 kr att köpa en TV för. Sista dagen för att delta i tävlingen är den 15 maj 2015. Obs! Den här tävlingen har ingen ”Andra chans”.

Vinnarbidraget röstas fram av en jury bestående av representanter från Pop! Bakery och bloggaren Madeleine Ilmrud och meddelas popbakery.se den 31 maj 2015.

Tips: Bilder som även visar en Pop! Bakery-förpackning ger extra höga poäng.

OBS! för att bilden ska kunna vara med i tävlingen måste du ha en öppen profil på Instagram/Facebook. Har du inte det kan du tävla genom att maila in din bild till tavling@popbakery.se så publicerar vi bilden åt dig.

 

 

Bäst i test

Först i Sverige med surdegspizza!

Får vi lov att presentera vår finaste pizzadeg hittills? Pop! Bakery Surdegspizza är en helt ny, färdig pizzadeg bakad med riktig surdeg. Du formar den själv – precis som en riktig pizzabagare och toppar med dina favoritingredienser. Skjuts in i ugnen. Och ut kommer en pizza som smakar lika fantastiskt som den ser ut.

Pop! Bakery Surdegspizza hittar du i kyldisken tillsammans med alla våra klassiska pizzakit och andra fiffiga, färdiga degar.

 

Sveriges mest populära pizzakit blir ännu godare

Nu har Sveriges favorit fått ett nytt recept! I det nya receptet har vi bland annat minskat på saltet och använder nu bara riktig olivolja.  Och den goda tomatsåsen gör vi nu på örtkryddor och härligt solmogna tomater från Medelhavsländerna.
Resultatet är en luftig och lagom seg pizza med precis rätt frasighet i bettet.
Prova själv!

Pizzakit-Original

Våra produkter