Havets pizza

Posted by on apr 10, 2013 in Fisk & skaldjur, Recept | 0 comments

Havets pizza

Havets pizza
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
Popbakery_3D_Singel_liten

Läcker pizza från havet med ett matigt lager potatis.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 dl crème fraiche
150 g torsk
50 g räkor, skalade
6 st potatisar
½ st gul lök
3 dl riven ost
1 msk dill

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen, lägg den på en bakplåt och täck pizzadegen tunt med crème fraiche. Skiva potatisen så tunt du kan och lägg på pizzan tillsammans med skivad lök. Dela torsken och toppa upp pizzan med torsk, skalade räkor och riktigt med ost. Grädda i ugn ca 15 minuter. Garnera med färsk dill.

Våra produkter