Getostpizza

Posted by on Apr 10, 2013 in Kött, Recept | 0 comments

Getostpizza

Getostpizza
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
Pizzakit Original

De grovhackade hasselnötterna på denna pizza blir riktigt goda då de rostas under själva gräddningstiden. Om det finns allergiker, servera nötterna vid sidan om.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
100 g getost
150 g kokt skinka
1 dl hasselnötter, grovhackade
3 dl riven ost
1 msk honung
1 dl Basilika

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Skiva getosten och strimla skinkan. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med tomatsåsen. Lägg på getosten, toppa med skinkan och avsluta med hasselnötterna. Lägg på riven ost och grädda i ugn ca 15 minuter. Innan servering, ringla honung över pizzan och toppa med basilikablad.

Våra produkter