Georgia on my mind

Posted by on Sep 19, 2016 in Desserter & sötsaker, Recept | 0 comments

Georgia on my mind

Georgia on my mind
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
glutenfrismo%cc%88rdegvinkel-med-reflektion

”The Peach State”, mer känd som Georgia, har fått sitt smeknamn efter statens stora och fina persiko-odlingar. Använd dessa soldyrkande rackare till dina pajer och lys upp buffébordet.

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Smördeg
1 halloumi (laktosfri)
2 mogna persikor
2 msk honung
1 msk hackad färsk timjan
+ 4 kvistar för dekoration
Skalet av en ½ citron
4 msk färskost (laktosfri)
svartpeppar

Gör så här

Värm ugnen till 200 grader. Ta fram smördegen ur kylskåpet och låt den vila i 5 minuter. Rulla ut degen och ta fram 4 små pajformer. Klä formarna med degen och nagga den med en gaffel. Blanda färskosten med timjan, citronskal, honung och svartpeppar. Klicka i 2 matskedar av färskosten i varje pajform och bred ut. Skiva halloumin och lägg den på färskosten. Klyfta persikorna och fördela dem mellan formarna. Ringla över honung. Grädda i ugnen i 20 minuter eller tills smördegen blivit gyllene. Dekorera med timjan.

Våra produkter