Fisk & skaldjur

Fisk & skaldjur

Pizza mare e monti

När pizzan tar sig in i finrummet toppas den med skogens guld och havets diamanter. Lyxa till vardagen med kantareller, musslor och ståtliga havskräftor!

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
2-3 msk tomatsås
1 mozzarella (laktosfri)
100 g blandad svamp, till exempel kantareller och
Karl-Johan
5-7 st blåmusslor
1 havskräfta
3 msk hackad persilja
1 vitlöksklyfta, pressad
2 msk olivolja + 1 msk till servering

Read more on Pizza mare e monti…

read more
Tid att tillaga: 15 minuter Antal personer:1 portion

SOFO Delish

Fram med lösskägg och sotarmössa! Här är en pizza för alla söderbröder och söderbönor, var ni än finns.

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
5 pilgrimsmusslor, frysta men tinade
1 msk olivolja
3–4 msk tomatsås
50 g mozzarella (laktosfri) – riven
1 dl parmesanost – riven
2 msk brynt smör (laktosfri)
2 dl färsk babyspenat
rivet skal av ¼ citron, ekologisk
flingsalt och nymald svartpeppar

Read more on SOFO Delish…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

Avokado- och grapefruktpaj med krabbkött

Avokado- och grapefruktpaj med krabbkött.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
3 avokado
1 lime
3 nypor Espelette-peppar
200 g krabbkött
1 rosa grapefrukt
6 nypor salt
3 cl olivolja
1 kvist körvel
10 g färsk ingefära

Read more on Avokado- och grapefruktpaj med krabbkött…

read more
Tid att tillaga: 50 minuter Antal personer:6 portioner

Lax på smördegsbotten med citron- och dillkräm

En paj med fyllning av riven kokos, grädde och socker, gräddad i ugn och sedan täckt med mörk choklad: en riktig delikatess!

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1 äggula till pensling
1 msk vatten
120 g crème fraîche
3 dillkvistar
1 citron
4 skivor rökt lax
6 nypor salt
6 varm med pepparkvarnen

Read more on Lax på smördegsbotten med citron- och dillkräm…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Täckt laxpaj med syrliga endiver i grädde

Klassisk laxpaj som får extra schvung från härlig beska endiver.

Du behöver

2 Pop! Bakery Smördeg
6 skivor rökt lax
8 endiver
1 tsk olivolja
3 nypor salt
6 varv med pepparkvarnen
1,5 dl vispgrädde
1 cl citronsaft
1 ägg till pensling

Read more on Täckt laxpaj med syrliga endiver i grädde…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Pizza Puttanesca

Pizza Puttanesca

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzadeg Trattoria
1 gul lök
2 cl olivolja
3 nypor salt
1 vitlöksklyfta
2 dl torrt, vitt vin
200 g tomatpuré
40 g gröna oliver
30 g kapris
20 g färsk, marinerad ansjovis
1 tsk piripiri

Read more on Pizza Puttanesca…

read more
Tid att tillaga: 50 minuter Antal personer:4 portioner

Wrap med dill och räkor

It´s a wrap people! För här har ni det – det klart godaste wrapreceptet, någonsin. Om du gillar räkor och dill vill säga. Testa och njut.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
400 g räkor (rensade)
1 st citron
Sallat i kruka
1 st knippe dill
2 st avokado
Olivolja
Salt
Svartpeppar

Read more on Wrap med dill och räkor…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Irländsk paj

En paj med smarrig lax och härlig syra från citron.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
0,2 dl crème fraîche
2 citroner
3 laxbitar (150 g)
4 cl olivolja
3 g rosépeppar
6 nypor salt
Svartpeppar från kvarn
3 kvistar dill

Read more on Irländsk paj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Lax, Ärtor och Citronsås

Som lök på laxen eller lax på pizzan. Ja, du läste rätt, lax på pizzan. Du bara måste testa den här galet smarriga kombinationen!

Du behöver

2 Pop! Bakery Surdegspizza
3 dl crème fraiche
200 g riven ost
400 g lax (varmrökt)
3 dl gröna ärter (frysta)
1 st citron
Dill
Svartpeppar
Olivolja

Read more on Lax, Ärtor och Citronsås…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Fräsig räkpizza

En pizza med sting från både spicysåsen och vitlöken.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Spicy
200 g färska champinjoner
150 g skalade räkor
2 st vitlöksklyftor, hackade
2 msk olivolja
3 dl riven ost
½ kruka färsk basilika

Read more on Fräsig räkpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Sardell- och olivpizza

Sältan från sardellerna och oliverna balanseras upp av den söta tomatsåsen och rödlöken.

Du behöver

1 st Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
1 dl grovriven parmesanost
½ skivad rödlök
5-6 sardellfiléer
5 marinerade oliver
2 msk bladpersilja

Read more on Sardell- och olivpizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Vongole-pizza

En vacker och imponerande pizza med smak av hav.

Du behöver

1 st Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
½ mozzarellaklump
½ skivad gul lök
150 g färska eller frysta rensade
vongolemusslor med skal
1 msk repad färsk timjan
Flingsalt och nymald svartpeppar

Read more on Vongole-pizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Kräftskivepizza

Garanterat de coolaste snittarna att starta kräftskivan med.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
100 g kräftor, skalade
1 st zuccini
3 dl Västerbottensost™, riven
1 dl färsk dill

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med tomatsås. Hyvla hela zucchinin längs med (använd gärna mandolin för att få riktigt tunna skivor). Lägg zucchiniskivorna tätt på pizzan och lägg därefter på alla kräftor. Avsluta med riven Västerbottensost™ och grädda i 15 minuter. Toppa med färsk dill.

Read more on Kräftskivepizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Räkpaj med chili

Väck räkorna till liv med ett sting av ingefära och så mycket chili du vågar.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
150 g räkor, skalade
1 st röd chili
6 st champinjoner
100 g purjolök
2 tsk färsk ingefära, fi nriven
4 st ägg
3 dl grädde
1½ dl riven ost
Salt och peppar

Read more on Räkpaj med chili…

read more
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:6 portioner

Västerbottenpizza

En räkpizza med mycket karaktär tack vare Västerbottensost™.

Du behöver

1 Pop! Bakery XXL
2 dl tomatsås
150 g räkor, skalade
50 g färsk spenat
120 g Västerbottensost™

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt, kavla så den blir tunnare och täck pizzadegen med tomatsås. Skölj spenaten och riv osten. Lägg spenaten på pizzan med räkorna och avsluta med Västerbottensost™. Grädda i ugn ca 15 minuter.

Read more on Västerbottenpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Bianca salmone

En pizza bianca med vit botten som smakar härligt med rökt lax och dill i kombination.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
100 g creme cheese
½ zucchini (ca 100 g)
100 g rökt lax i tunna skivor
5 st röda cocktailtomater, delade
3 dl riven ost
Färsk dill till garnering

Read more on Bianca salmone…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Havets pizza

Läcker pizza från havet med ett matigt lager potatis.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 dl crème fraiche
150 g torsk
50 g räkor, skalade
6 st potatisar
½ st gul lök
3 dl riven ost
1 msk dill

Read more on Havets pizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Laxpaj med vårlök

Vårlök, silverlök, schalottenlök – använd efter tycke och smak.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
4 små färska potatisar
100 g vårlök
150 g kallrökt lax, skivor
4 st ägg
3 dl grädde
Salt och peppar
1 dl riven ost

Read more on Laxpaj med vårlök…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Vårpizza med räkor

En vårlig pizza med smak av färska primörer. Parmesanen på toppen gör susen.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
4 st färska potatisar
100 g färsk sparris
50 g räkor, skalade
1 msk olivolja
1 dl parmesan, riven

Read more on Vårpizza med räkor…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Våra produkter