Crunchy Kale pizza

Posted by on Mar 2, 2016 in Recept, Vegetariskt | 0 comments

Crunchy Kale pizza

Crunchy Kale pizza
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person
Bookmark and Share
PopBakery Glutenfri Pizzadeg

En riktigt krispigt grön pizza med kras och fras i varje tugga! Perfekt som huvudrätt eller skuren i bitar till fördrinken.

Du behöver

1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
3–4 msk tomatsås
50g mozzarella (laktosfri) – riven
1/2 röd paprika, skuren i ringar
50g grönkål
2 msk cashewnötter
1 msk pumpafrön
1 msk solrosfrön
olivolja
1 dl parmesanost
flingsalt och nymald svartpeppar

Gör så här

Värm ugnen till 230 grader. Ta bort stammen från grönkålen och dela bladen i mindre bitar. Rulla ut pizzadegen på en plåt och bred på tomatsås. Lägg på riven mozzarella och paprika. Grädda pizzan i ca 10-15 minuter. Stek under tiden grönkål, nötter och frön i lite olivolja i 3-4 minuter. Ta ut pizzan och toppa med grönkålskrispet och hyvlad parmesanost. Smula över lite flingsalt och dra ett par varv med pepparkvarnen.

 

Våra produkter