Choko-kokospaj

Posted by on Apr 6, 2016 in Desserter & sötsaker, Recept | 0 comments

Choko-kokospaj

Choko-kokospaj
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner
Bookmark and Share
Smördeg

En paj med fyllning av riven kokos, grädde och socker, gräddad i ugn och sedan täckt med mörk choklad: en riktig delikatess.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
125 g riven kokos
125 g strösocker
2 dl tjock grädde
1 äggvita
200 g mörk choklad

Gör så här

Sätt ugnen på 180 °C. Tryck ut smördeg i en pajform och ställ den i kylen medan du förbereder fyllningen. Blanda kokos och socker i en skål. Tillsätt grädden och äggvitan. Blanda smeten slät och häll fyllningen i pajskalet. Grädda i 30 min och låt svalna. Smält chokladen i vattenbad under tiden. Häll chokladen över pajen. Ställ den i kylen när den har svalnat. Avnjuts väl kyld.

Du kan även tillsätta röda bär i kokosfyllningen före gräddningen.

Våra produkter