Chokladpaj med färska hallon

Posted by on Mar 17, 2016 in Desserter & sötsaker, Recept | 0 comments

Chokladpaj med färska hallon

Chokladpaj med färska hallon
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
Smördeg

Choklad och hallon – ett riktigt Håll tyst-recept. Så gott!

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
200 g mörk choklad, grovt hackad
1,8 dl vispgrädde
500 g färska hallon

Gör så här

Sätt ugnen på 180 °C. Rulla ut degen i en pajform. Nagga degen med en gaffel och ställ den kallt i 30 min. Grädda sedan skalet i 10-15 min och låt det svalna på galler. Koka upp grädden och häll i chokladen. Vispa blandningen slät och häll den i pajskalet. Garnera med hallonen. Kyl pajen i minst 1 tim före servering.

Om du vill forma fyllningen kan du kyla den en stund. Lägg den sedan i en sprits med ett räfflat munstycke och spritsa ut krämen i önskat mönster.

Våra produkter