Charkbricka – quattro stagioni

Posted by on Nov 10, 2015 in Kött, Recept | 0 comments

Charkbricka – quattro stagioni

Charkbricka – quattro stagioni
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
Popbakery_3D_Singel_liten

Charkbricka på ett helt nytt sätt. Och kan det bli bättre än när du även kan äta brickan som all härlig chark vilar på?

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 dl tomatsås
200 g riven ost
80 g lufttorkad skinka
80 g salami
80 g chorizo
Oliver (inlagda i olja)
60 g parmesanost
Basilika (färsk)
Svartpeppar
Olivolja

Gör så här

Dela degen så du får två pizzor. Kavla ut tunt. Bred över tomatsås och strö över ost. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Toppa pizzorna med chark och oliver, strö över parmesanflagor och lite peppar. På med basilikablad och lite olivolja, klart att servera.

Recept från
Logo_mat

Våra produkter