Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar

Posted by on Nov 4, 2015 in Kött, Recept | 0 comments

Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar

Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
Popbakery_3D_Singel_liten

Här är det klassiska smaker som parmesan och kyckling som möts. Det stekta surdegsbrödet spelar andrafiolen och härliga smaktoner uppstår.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
Sallat i kruka
1 kg salladskyckling (grillad)
200 g parmesanost
1 st rödlök
1 st vitlöksklyfta
Olivolja
Salt och peppar

Gör så här

Skölj och skiva sallad. Hacka persilja. Skala, skiva rödlök och vitlök. Plocka ner kycklingen och dela i mindre bitar. Knåda degen på ett mjölat bakbord och dela den i små bitar. Stek bitarna i rikligt med olja tillsammans med vitlök, hälften av persiljan, salt och peppar. Blanda samman sallad, kyckling, rödlök, brödbitar, resten av persiljan, salt, peppar och en skvätt olja. Toppa med riven parmesan.

Recept från
Logo_mat

Våra produkter