Broccoli- och vitlökspaj

Posted by on Apr 10, 2013 in Recept, Vegetariskt | 0 comments

Broccoli- och vitlökspaj

Broccoli- och vitlökspaj
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner
Bookmark and Share
Pajdeg

Ta till vara på broccolins stock så blir pajen matigare.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
250 g broccoli, ett huvud
10 st röda cocktailtomater
2 st vitlöksklyftor
4 ägg
3 grädde
1½ dl riven Västerbottensost™
Salt

Gör så här

Värm ugnen till 175° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Klä en pajform och nagga degen med gaffel. Dela broccolin i små huvuden. Skär stocken i små, tunna bitar och lägg i pajskalets botten. Halvera cocktailtomaterna och skiva vitlöksklyftorna. Lägg i pajskalet tillsammans med broccolin. Vispa ihop äggstanningen med salt och riven Västerbottensost™. Häll över äggstanningen i pajformen. Grädda i ca 30 minuter.

Våra produkter