Bärknyten

Posted by on Apr 10, 2013 in Desserter & sötsaker, Recept | 0 comments

Bärknyten

Bärknyten
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar
Bookmark and Share
Smördeg

Så gott och så enkelt. Jordgubbar med vaniljsmak i frasig smördeg. Byt bär efter tycke, smak och säsong.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
½ Kesella™ vanilj
12 st jordgubbar
1 ägg
2 msk flagad mandel
Florsocker

Gör så här

Värm ugnen till 210° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och skär degen i sex lika stora delar. Fördela kesellan i botten på varje bit. Dela jordgubbarna i bitar och lägg på kesellan. Stäng knytena genom att dra ihop ändarna. Pensla med uppvispat ägg och strö mandelflagor över. Grädda i 10–15 minuter. Sikta florsocker genom en sil över knytena vid servering.

Våra produkter